Laurine
Laurine De Vreese
Voedingsdeskundige

Ik ben Laurine, voedingsdeskundige bij de Voedingspraktijk. Vanuit mijn passie voor gezonde voeding begeleid ik mannen en vrouwen van alle leeftijden naar een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Ik studeerde af in 2015, als medical manager en ging aan de slag in de gezondheidssector als marketeer. In 2018 begon mijn passie voor gezondheid en gezonde voeding te groeien en besloot ik hiervoor opleidingen te volgen bij Precision Nutrition, MindBodyGreen en NASM. Naast het behalen van verschillende certificaten als voedingsdeskundige behaalde ik ook mijn certificaat als personal trainer (NASM). Om nog beter voedingsadvies te kunnen geven startte ik in 2021 aan de Erasmushogeschool in Brussel om daar mijn 2e bachelor te behalen: Voedings- en dieetkunde.

Je kan bij de voedingspraktijk terecht voor advies en persoonlijke begeleiding bij o.a.: veilig gewichtsverlies, het opbouwen van een gezonder voedingspatroon, spijsverteringsproblemen, hormonale disbalans en gezond ouder worden. Er wordt niet enkel gericht op gezonde voeding, maar ook op beweging, slaap en stressmanagement.

Bij de Voedingspraktijk gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten in plaats van het oppervlakkig bestrijden van symptomen. Om dit te kunnen doen vertrouwen wij op tests die zeer laagdrempelig zijn en eenvoudig thuis kunnen worden afgenomen. Op basis van deze resultaten kunnen we gepersonaliseerd en wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies geven. Meten = weten, zo besparen we onszelf van giswerk en raak je efficiënter af van klachten en bereik je nog sneller je gezondheidsdoelen.

Wil je meer weten over de voedingspraktijk? Neem dan een kijkje op De Voedingspraktijk.

Voor afspraken klik hier.
 
Gezonde groetjes
Laurine De Vreese 

Dr. Annaïk Van Branteghem
Sportstraat 40/001
9000 Gent
09 430.88.99
info@praktijkleie40.be
RIZIV 1-82343-17-004
Privacyverklaring