Team

Anaïk
Dr. Annaïk Van Branteghem 
Huisarts

'Mijn naam is Annaïk Van Branteghem en ik studeerde in 2017 als basisarts af aan de universiteit van Gent. Naast mijn opleiding tot huisarts schoolde ik mij verder bij in de sportgeneeskunde en deed bijkomende opleidingen in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde. Tot op heden volg ik verdere opleidingen in de leefstijl- en preventieve geneeskunde.
Ik bied algemene huisartsgeneeskunde aan voor jong en oud en iedereen die dat wenst kan hier terecht voor gezondheidsproblemen in de brede zin van het woord.
Als arts probeer ik sterk in te zetten op het welzijn van de mens in de brede zin van het woord. Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt op zoek te gaan naar de best passende behandeling en zorg.'

Anke
Dr. Anke Thoen 
Huisarts

Mijn naam is Anke Thoen en ik werk sinds 2000 als huisarts.

Naast mijn werk als klinisch huisarts schoolde ik mij verder bij in mentale gezondheid en ben ik ook werkzaam aan de universiteit (opleiding huisartsgeneeskunde). Ik volgde diverse coachopleidingen, een opleiding ACT therapie en een postgraduaat existentiële therapie.

Laurine
Laurine De Vreese
Voedingsdeskundige

Ik ben Laurine, voedingsdeskundige bij de Voedingspraktijk. Vanuit mijn passie voor gezonde voeding begeleid ik mannen en vrouwen van alle leeftijden naar een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Ik studeerde af in 2015, als medical manager en ging aan de slag in de gezondheidssector als marketeer. In 2018 begon mijn passie voor gezondheid en gezonde voeding te groeien en besloot ik hiervoor opleidingen te volgen bij Precision Nutrition, MindBodyGreen en NASM. Naast het behalen van verschillende certificaten als voedingsdeskundige behaalde ik ook mijn certificaat als personal trainer (NASM). Om nog beter voedingsadvies te kunnen geven startte ik in 2021 aan de Erasmushogeschool in Brussel om daar mijn 2e bachelor te behalen: Voedings- en dieetkunde.

Evelien
Eveline De Reu
Orthomoleculair & kPNI therapeut

Ik ben Eveline.
Ik geef om stilte en om woorden.
Om voeden en om reizen.
Om eenvoud en om de natuur,
om puurheid en gezondheid.

Dr. Annaïk Van Branteghem
Sportstraat 40/001
9000 Gent
09 430.88.99
info@praktijkleie40.be
RIZIV 1-82343-17-004
Privacyverklaring